Autó import

WOOWW Cars > Autó import

Nyugat- és Észak-Európában bevett szokás, hogy egy új autót rövid ideig használnak, aztán lecserélik egy másikra.

A legjobb ár-értékű autók általában ezek: magas minőség, alig használt, de mégis az új ár töredéke.

Kiváló ajánlatokat találhat például itt:

Magyar nyelven
Magyar nyelven
Angolul vagy németül
Angolul vagy németül

Ha megvan az ideális autó, adódik a kérdés, hogy hogyan lehet az Öné?

Az autó import költségei

Az autót, ha nem szeretne kivonatozni érte, érdemes trélerrel hazaszállítani. A trélerrel kell mennie egy szakértőnek is a megfelelő műszerekkel, hogy az eladótól történő átvétel előtt feltáruljanak az esetleges sérülések, módosítások, ajánlattól való bármilyen eltérés. Teljeskörű import szolgáltatásunk ezen túlmenően arra is kiterjed, hogy az alvázszám alapján azonosítjuk az autót nemzetközi adatbázisokban, ezzel megtudva a jármű teljes gyári felszereltség listáját, gyári színkódját, pontos motor adatait és további, a járműhez kapcsolódó fontos információkat. Amennyiben a hirdetésben feltüntetettekhez képest eltérést fedezünk fel, értesítjük Önt, hogy eldönthesse, másik autó után néz vagy továbbra is ezt szeretné.

Intézzük az új törzskönyvet és magyar forgalmi engedélyt, amihez be kell fizetnünk a regisztrációs adót és a vagyonszerzési illetéket is.  Erről bővebben lentebb olvashat.

Amennyiben a lehető legkevesebb tőkét szeretné most elvonni vállalkozása további fejlesztésétől, segítünk az Ön számára legjobb havidíjas konstrukciót megtalálni a piacon!

Mindenben segítjük, ha kitölti ezt az űrlapot!

Autó import szolgáltatásunk részletesen

 

1. Az importálni kívánt autó kiválasztása

Nálunk többszázezer európai ajánlat közül válogathat, melyekre garanciát vállalunk!

Ki is gyűjtöttünk pár kiemelt ajánlatot, ha nincs ideje sokat böngészni.

Ha megtalálta az Ön számára legmegfelelőbb autót, vagy szeretné, ha mi keresnénk Ön helyett, akkor egyszerűen csak töltse ki a fenti űrlapot, vagy keresse fel kollégáinkat telefonon a +36 30 224 6767 számon.

Miután kiválasztotta a kívánt járművet, a területileg illetékes kollégánk felveszi a kapcsolatot annak külföldi értékesítőjével és beszerzi az összes releváns információt a gépkocsiról. Mindeközben megbizonyosodik a jármű valódi értékéről, a következők által:

  1. Kizárólag olyan országokból fogadunk autókat, amelyek trükkjeit már ismerjük. Ezen belül is minősített kereskedői hálózatból vásárolunk (a fenti linkeken is ilyen kínálatokat talál), ezzel már az elején kiszűrve a nem megfelelő beszállító partnereket.
  2. Minden gépkocsit leellenőrzünk egy alvázszám azonosító programmal, mely lekérdezés tartalmazza a jármű teljes gyári felszereltség listáját, gyári színkódját, pontos motor adatait és további, a járműhez kapcsolódó fontos információkat. Ezzel a lekérdezéssel ki lehet szűrni a hirdetés elírásait, továbbá azt, ha az autó nem felel meg a gyári paramétereinek.
  3. Minden vásárlás során az adott márka egyes képviseleténél alvázszám alapján igazolást nyerünk arról, hogy a megrendelés előtt álló gépkocsiról az eladótól szerzett információink megfelelnek-e a valóságnak.
  4. Saját transzporttal hozunk el minden gépkocsit, így minden esetben meggyőződünk arról, hogy a paraméterek megfelelnek a helyszínen is a valóságnak. A helyszínen műszeres ellenőrzés történik eltitkolt vagy egyszerűen nem ismert sérülések után kutatva, illetve az autó saját rendszerét is átvizsgáljuk. Ha hibát, nem valós információt, esetleg sérülésre utaló nyomokat vélünk felfedezni, akkor nem hozzuk el az autót.

Az ellenőrzést nem szabad elkapkodni. Amennyiben szeretné hasznosítani ezt a “várakozási időszakot” (kb. 1 hét), kérjen be rajtunk keresztül havi díjas finanszírozási ajánlatokat!

Autó import

2. Szerződés kötés

Egy megrendelői szerződés keretén belül konkretizáljuk az autóvásárlás menetét, a jármű adatait, a fizetési feltételeket, finaszírozó megtalálását és a szállítási határidőt.

Ekkor kell befizetnie az önerőt is, ami finanszírozási partnereinkkel lecsökkenthető a 100-ról akár 0-30%-ra! Igényelje segítségüket itt!

3. Az autó haza szállítása és forgalomba helyezése

A megrendelői szerződéstől függően 1-1.5 héten belül beszállítjuk az autót, majd bemutatjuk az ügyfél részére, aki átnézi/átnézeti, vagy ha igény van rá, akkor átvizsgáltathatja egy márkaszervizben, így biztos lehet benne, hogy a szerződéses paraméterek maximálisan teljesültek.

Miután minden rendben ment az autóval, következhet a forgalomba helyezési procedúra, ami 3-5 napot vesz igénybe. A Nemzeti Közlekedési Hatóság előtt bemutatjuk a járművet egy átfogó műszaki vizsga során, majd megfizetésre kerül a regisztrációs adó, érkezik az új törzskönyv és forgalmi engedély.

Ezután már csak a végleges átvétel örömteli pillanatai következnek, rugalmasan egyeztetett helyen és időben.

Autó import
Autó import
NEM SIKERÜLT VÁLASZTANIA? Adja meg igényeit és mindent intézünk!
Összehasonlítási lista
Keressetek autót nekem!
Share via