WOOWW Angel Garancia

Professzionális állapotfelmérési csomagok és az autó adás-vétel bizalmi faktorának megerősítésére a WOOWW Cars szakértő csapatának garanciális szolgáltatásainak segítségével!

Add el autódat jóval gyorsabban és akár magasabb áron, vagy vedd meg álomautódat a WOOWW Angel csomagjaink segítségével!

Kérd garanciacsomagjaink egyikét!

HASZNÁLTAUTÓ-VÁSÁRLÁST TERVEZEL? VIZSGÁLJUK ÁT KÖZÖSEN ÁLOMAUTÓDAT!!!

-Csapatunk 1994-óta tevékenykedik az autóiparban, autókereskedelemben. Ez idő alatt több ezer autó adásvételt bonyolítottunk már le. Közel 30 éves tapasztalattal a hátunk mögött jelenleg is szinte minden esetben a saját bőrünkön tapsztaljuk, hogy a hirdetett járműről megadott leírás és a valóság nagyon nem egyezik, még alapos telefonos és videós előzetes tájékoztatás és részletes egyeztetés után sem.

-Ezért elhatároztuk, hogy létrehozunk a piacon egy olyan egyedülálló és országos, komplex  szolgáltatást, mely professzionális, és nem csak az aktuális állapotra ad pontos információkat, állapot garanciát. Mivel 100%-osan biztosak vagyunk szakmailag magunkban, ezért az általunk bevizsgált autóra igény esetén 1 ÉVES GARANCIÁT vállalunk neked.

-Spórold meg velünk a következő egy vagy több éved szervizköltségét most egy minimális befektetéssel, mellyel lehetséges, hogy a közös áralkunknak köszönhetően rögtön jóval többet is nyerhetsz. Akár 10-20%-ot a hirdetett árból, mint ennek a szolgáltatásnak a csekély költsége.

Kis befektetés -> Nagy haszon. Ha használt autót vásárolsz, a járműelemzéssel jelentősen csökkenthető a rizikó és az átverések kockázata. Az első utad ne a szerelőhöz vezessen.

-Ha pedig eladsz, a kézhez kapott dokumentáció tökéletes hivatkozási alap lesz az autód értékének a megállapításához, hozzájárul a gyors eladáshoz, valamint segíthet az esetleges későbbi vitás helyzetek és szavatossági problémák rendezésében.

 

MIÉRT KELL NEKED A WOOWW ANGYALA?

Rengeteg pénzt, időt és felesleges idegeskedést sporolsz meg velünk és 1 éves garanciát is adunk!

Professzionális, sokrétű eszközeink, műszereink és szakképzett kollégáink segítségével szakmai módon megállapítjuk az autó állapotát, előéletét, és végül, de nem utolsó sorban, az autóhoz tartozó leírás, információk valódiságát, ezek alapján pedig a reális jelenlegi piaci értékét. Így már a mindenre kiterjedő információknak a tudatában sokkal könnyebben tudsz dönteni arról, hogy az adott autót érdemes-e megvásárolnod.

A használtautó-vásárlás nagy szakértelmet követel meg a nem várt költségek elkerülésének ügyében. Az emberek többsége beleesik abba a hibába, hogy nem bízzák ezt Angyalainkra, ezért csak vásárlás után derülnek ki a magas költségekkel járó, javításra szoruló hibák. Egyszerű, de mégis nehezen észrevehető módszerekkel tusolják el előlünk a listányi rejtett hibákat és kontár módon javított sérüléseket.

-Az Angyalaink előtt ez viszont lehetetlen, mert minden kiderül az autó múltjáról és jelenéről. Segítségünkkel a helyszínen vagy közvetlen a vizsgálat után telefonon, konyha nyelven megfogalmazott, laikusok számára is érthető felvilágosítást adunk az autó előéletéről, állapotáról, melyet dokumentálunk és a lehető legrövidebb időn belül digitális formában is elküldünk neked.

-Hibafeltárásaink során különböző szempontok alapján, részletesen átvizsgáljuk a gépjármű karosszériáját, a motort és hozzá tartozó segédberendezéseket, belteret, burkolatokat, elektronikus és meghajtási rendszereket, extrák működését, a gumikat, és végül, de nem utolsó sorban, egy hosszabb próbakörön az autó menettulajdonságát is. Ennek birtokában tájékoztatunk a várható javítási költségekről. A jelenlegi hibákra vonatkoztatva, és az autó teljes állapotát, reális piaci értékét tekintve segítünk alkudni a vételárból.  Amennyiben túl sok a javítani való az autón és véleményünk szerint nincs relációban az ár-érték arány, javasoljuk másik gépjármű választását.

-Amennyiben egy napon belül több autót kell megviszgálni, akkor az autónként már csak plusz 15.000 forint. Velünk biztosan megtalálod a jót!

Diamond Angel

 • Egy éves WOOWW Angel Garancia csomag 100.000 HUF értékben

  -A WOOWW Angel garancia a gépjármű olyan hirtelen és előre nem látható belső mechanikai meghibásodás esetén nyújt segítő kezet, amelyet a garancia program alapján biztosított alkatrész meghibásodása okoz, és amely a normál funkciók helyreállításához, javítás vagy a hibás alkatrész cseréjéhez szükséges.A garancia az alábbi fődarabokra érvényes:

  MOTOR (minden belső kenéssel működő alkatrész)

  SEBESSÉGVÁLTÓ Manuális, automata vagy fokozatmentes automata (minden belső kenéssel működő alkatrész)

  DIFFERENCIÁLMŰ (minden belső kenéssel működő alkatrész)

  ÜZEMI ANYAGOK ÉS BURKOLATOK (üzemi folyadékok, szűrők és burkolatok kizárólag abban az esetben tartoznak a garancia fedezete alá, ha azok cseréje egy biztosítási fedezet alá tartozó alkatrész hibájából vált szükségessé)

  -A garancia program használt gépjárművekre köthető, maximum 3500 kg ösztömegig és amelyek a szerződés megkötésekor az alábbi kritériumoknak megfelelnek: „maximum 15 évesek, „kevesebb, mint 300.000 kilométert futottak”.

  -A garancia a műszaki bevizsgálás napján köthető. A kockázatviselése a bevizsgált gépjármű garancia szerződésének aláírását követő nap 00.00 órakor kezdődik, feltéve, hogy a szerződés letrejött az általános garancia szerződési feltételek szerint.

  -A garancia időtartama megszűnik maximum a következő év ugyanazon napján, vagy amikor a jármű eléri a megengedett maximális kilométer limitet, attól függően, hogy melyik következik be elöbb.

  -A garancia időtertama 12 hónap, illetve maximum 20.000 km.

  -A korlátlan számú kártérítésünk a szerződés időtartama alatt maximum 500.000 forint, de esetenként maximum 250.000 forint lehet.

  -A káresemény bekövetkezte után hét napon belül be kell jelenteni azt a +36 70 6749608 telefonszámon, vagy a hello@woowwangel.hu email címen.

  -A javítást csak az általunk jóváhagyott szerződött Partnereinknél lehet elvégezni. Amennyiben a jármű mozgásképes, akkor a feljogosított szervizbe kell szállítani öt napon belül.

  -A garanciális gépkocsin semmilyen javítási munkálat nem kezdhető meg a WOOWW Angel ügyvezető igazgatójának jóváhagyása nélkül.

  -A fent említett pontok nem betartása a garancia elvesztésvel jár.

  -A csomag díja a szerződés teljes időtartamára vonatkozik és ellenkező megállapodás hiányában egy összegű díjként fizetendő. Az egy összegben fizetendő garancia díj a szerződés aláírásának a napján esedékes. A garancia csomag pontos díja a szerződésben kerül megállapításra.

 • Nemzetközi előélet lekérés 7000 HUF értékben

  WOOWW Angel Nemzetközi előélet lekérés a hivatalos forrásból!

  -Teljeskörű előélet felderítés Európa egész területén…

  Gyártási adatok, pontos felszereltség, szervíz információk.

  -Esetleges sérülések esetén fényképek az adott sérülésről.

  -Kilométeróra állásának valós értékének kiderítése.

  -Ha nem szeretnél rossz vételt, akkor a WOOWW Angel Nemzetközi előélet lekérés szolgáltatásának segítségével ez megelőzhető.

 • Okmányiroda lekérés 3000 HUF értékben

  Hazai Gépjámű lekérdezés a WOOWW Angel szolgáltatásával!Biztosan tapasztaltad már, hogy az okmányirodákban a gépjármű ügyek intézése egy teljes napos feladat lett.

  Velünk rengeteg időt, energiát és idegeskedést spórolhatsz meg!

  -A Belügyminisztérium (BM) egyesítette a különböző hivatalok gépjármű-nyilvántartási adatait. Januártól rendszám alapján megtudhatjuk az autó fontos adatait, például:

  – A kilométeróra állását különböző időszakokban
  – Eddigi tulajdonosok számát
  – A jármű baleseti előéletét
  – Forgalomban van-e a jármű
  – Van-e érvényes vizsga az autón
  – A motorszám és az alvázszám valódiságát
  – Az eredetiségvizsgálaton készült fényképeket

 • Teljeskörű átvizsgálás, jelenkori állapotgarancia 145 pontból álló 30.000 HUF értékben
  Mit is vizsgálunk?
  -Teljes gyártmány, típus, felszereltség, motor és váltókivitel megnevezés.-Futásteljesítmény minden járműnél feltüntetve, nagy felbontású, jó minőségű fényképpel dokumentálva.-A karosszérián elvégezzük a műszeres festékréteg vastagságmérést, amelynek eredményei alapján a jármű korábbi sérüléseire tudunk következtetni, illetve arra, hogy a sérülések érintettek-e szerkezeti elemeket és milyen minőségben történt meg a javítás.-Egy rövid menetpróba keretében meggyőződünk a jármű motorjának, kipufogórendszerének, erőátviteli rendszerének, futóművének és fékrendszerének megfelelő működéséről.

  -Ellenőrizzük a műszerek működését, a biztonsági rendszereket, de még az ablaktörlőket is.

  -Megtudhatja, milyen gumiabroncsok vannak a járművön, mindezt teljes részletességgel: márka, méret, kivitel (téli-nyári) profilmélység, gyártási idő, esetleges rendellenes kopásképek.

  -A motortérben ellenőrizzük a folyadékszinteket, az ékszíjakat és a görgőket, megnézzük tapasztalható-e olajfolyás, átnézzük a hűtőket és a ventilátorokat, burkolati elemeket.

  -Korszerű berendezéssel elvégezzük a motordiagnosztikát is. Kiderülnek a tárolt hibák és járműtípustól függően a valós futásteljesítmény, szervizelési adatok. Nagy gondot fordítunk a tényleges értékek vizsgálatára, pl. porlasztócsúcsok, részecskeszűrők stb.

  -És ha mindez nem lenne elég, a járművet a vizsgálat helyszínén megemeljük: átvizsgáljuk az alsó burkolatok és az alváz állapotát, tüzetesen átnézzük a futómű elemeit, kiszűrjük a kopogásokat, kopásokat, lógásokat, ellenőrizzük a tömítések, szilentek állapotát.

  -A fékrendszer elemeit, betéteket, tárcsákat és csöveket is ellenőrizzük. Fontos még a kardántengely és a féltengelyek vizsgálata.

  -A vizsgálatnál csak a szakértőnk van jelen, az eladó és a vevő jelenléte nélkül valóban objektív írásos jelentés készülhet.

  -Eredmény kézbesítése emailben, a rendelést követően az általad adott határidőig (az eladó rendelkezésre állásától függően).

  -Országos kiszállás egységes díjért, km-felár és rejtett költségek nélkül.

  -Valódi szakértő által készített, nem automata által összemásolt online kártörténet kutatás.

  -Körözési adatbázisok ellenőrzése.

  -Gyártói adatok, alap- és extra felszereltség lista.

  -Szerviztörténet és futásteljesítmény kutatás.

  -Fotók, korábbi hirdetések kutatása.

  -Jelen állapot és érték kalkuláció.

  -Talált műszaki hiányosságok javítására nagyságrendi költségbecslés.

  -Kérésre részvétel az alkufolyamatban – így rögtön meg is térülhet a prémium állapotfelmérés költsége!

  -A vizsgálat után 24 órán belül írásos vélemény pontos javítási anyagköltség kalkulációval és irányadó munkadíj becsléssel.

 • Értékbecslés 25.000 HUF értékben

  -Cégünk vállalja személygépkocsik, kis és nagy haszonjárművek, mezőgazdasági valamint földmunkagépek állapotfelmérését, értékbecslését, nagy szakmai gyakorlattal, több évtizedes rutinnal.-Előre egyeztetett időpontban elvégezzük az eszköz szemléjét, állapotfelmérését.

  -A szemlét követően a katalógusok, segédletek eredményét saját piacmegfigyelésünkkel, tapasztalatunkkal kiegészítve, megállapítjuk az eszköz reális piaci értékét.

 • Teljes kozmetika 70.000 HUF értékben

  ELADÁSRA VALÓ FELKÉSZÍTÉS

  Általában kevesen foglalkoznak eladás előtti felkészítéssel, pedig ha jól belegondolunk, mennyivel szebben néz ki egy mikrokarcoktól mentes fényezés, egy foltmentes tető kárpit, egy tiszta bőrülés?

  Csomag tartalma:

  -teljes beltér tisztítása (kárpit, bőrtisztítás és ápolás)
  -motortér tisztítás
  -fényesítő polírozás

 • Profi fotózás az autóról 15.000 HUF értékben
  WOOWW Angel autófotózás, portfólió minőségben!

  -Profi fotósaink a legnagyobb képzettséggel és ambiciózussal készítenek fotókat az autódról.

  -Az általunk készített profi képeknek köszönhetően sokkal hamarabb eladhatod autódat!

  -Az autófotózás egy nagyon komoly munka, és jóval bonyolultabb annál, mint amilyennek elsőre tűnhet a laikusok számára. A bonyolultságát alapvetően két dolog adja. Az egyik az autók mérete, a másik pedig a rajtuk található apró szögletes és kerek formák sokasága. Ezen két okból egy autó megfelelő bevilágítása olyan módon, hogy annak minden részlete kellően kiemelkedjen, kifejezetten nehéz, de mi segítünk és leveszünk a válladról minden ezzel kapcsolatos terhet.

MOST 250.000 HUF helyett

CSAK 125.000 HUF!

Megrendelem

Gold Angel

 • 1/2 éves WOOWW Angel Garancia csomag  70.000 HUF értékben

  -A WOOWW Angel garancia a gépjármű olyan hirtelen és előre nem látható belső mechanikai meghibásodás esetén nyújt segítő kezet, amelyet a garancia program alapján biztosított alkatrész meghibásodása okoz, és amely a normál funkciók helyreállításához, javítás vagy a hibás alkatrész cseréjéhez szükséges.A garancia az alábbi fődarabokra érvényes:

  MOTOR (minden belső kenéssel működő alkatrész)

  SEBESSÉGVÁLTÓ Manuális, automata vagy fokozatmentes automata (minden belső kenéssel működő alkatrész)

  DIFFERENCIÁLMŰ (minden belső kenéssel működő alkatrész)

  ÜZEMI ANYAGOK ÉS BURKOLATOK (üzemi folyadékok, szűrők és burkolatok kizárólag abban az esetben tartoznak a garancia fedezete alá, ha azok cseréje egy biztosítási fedezet alá tartozó alkatrész hibájából vált szükségessé)

  -A garancia program használt gépjárművekre köthető, maximum 3500 kg ösztömegig és amelyek a szerződés megkötésekor az alábbi kritériumoknak megfelelnek: „maximum 15 évesek, „kevesebb, mint 300.000 kilométert futottak”.

  -A garancia a műszaki bevizsgálás napján köthető. A kockázatviselése a bevizsgált gépjármű garancia szerződésének aláírását követő nap 00.00 órakor kezdődik, feltéve, hogy a szerződés letrejött az általános garancia szerződési feltételek szerint.

  -A garancia időtartama megszűnik maximum fél év elteltével, vagy amikor a jármű eléri a megengedett maximális kilométer limitet, attól függően, hogy melyik következik be elöbb.

  -A garancia időtartama 6 hónap, illetve maximum 10.000 km.

  -A korlátlan számú kártérítésünk a szerződés időtartama alatt maximum 500.000 forint, de esetenként maximum 250.000 forint lehet.

  -A káresemény bekövetkezte után hét napon belül be kell jelenteni azt a +36 70 6749608 telefonszámon, vagy a hello@woowwangel.hu email címen.

  -A javítást csak az általunk jóváhagyott szerződött Partnereinknél lehet elvégezni. Amennyiben a jármű mozgásképes, akkor a feljogosított szervizbe kell szállítani öt napon belül.

  -A garanciális gépkocsin semmilyen javítási munkálat nem kezdhető meg a WOOWW Angel ügyvezető igazgatójának jóváhagyása nélkül.

  -A fent említett pontok nem betartása a garancia elvesztésvel jár.

  -A csomag díja a szerződés teljes időtartamára vonatkozik és ellenkező megállapodás hiányában egy összegű díjként fizetendő. Az egy összegben fizetendő garancia díj a szerződés aláírásának a napján esedékes. A garancia csomag pontos díja a szerződésben kerül megállapításra.

 • Nemzetközi előélet lekérés 7000 HUF értékben

  WOOWW Angel Nemzetközi előélet lekérés a hivatalos forrásból!

  -Teljeskörű előélet felderítés Európa egész területén…

  Gyártási adatok, pontos felszereltség, szervíz információk.

  -Esetleges sérülések esetén fényképek az adott sérülésről.

  -Kilométeróra állásának valós értékének kiderítése.

  -Ha nem szeretnél rossz vételt, akkor a WOOWW Angel Nemzetközi előélet lekérés szolgáltatásának segítségével ez megelőzhető.

 • Okmányiroda lekérés 3000 HUF értékben

  Hazai Gépjámű lekérdezés a WOOWW Angel szolgáltatásával!Biztosan tapasztaltad már, hogy az okmányirodákban a gépjármű ügyek intézése egy teljes napos feladat lett.

  Velünk rengeteg időt, energiát és idegeskedést spórolhatsz meg!

  -A Belügyminisztérium (BM) egyesítette a különböző hivatalok gépjármű-nyilvántartási adatait. Januártól rendszám alapján megtudhatjuk az autó fontos adatait, például:

  – A kilométeróra állását különböző időszakokban
  – Eddigi tulajdonosok számát
  – A jármű baleseti előéletét
  – Forgalomban van-e a jármű
  – Van-e érvényes vizsga az autón
  – A motorszám és az alvázszám valódiságát
  – Az eredetiségvizsgálaton készült fényképeket

 • Teljeskörű átvizsgálás, jelenkori állapotgarancia 145 pontból álló 30.000 HUF értékben

  Mit is vizsgálunk?
  -Teljes gyártmány, típus, felszereltség, motor és váltókivitel megnevezés.-Futásteljesítmény minden járműnél feltüntetve, nagy felbontású, jó minőségű fényképpel dokumentálva.-A karosszérián elvégezzük a műszeres festékréteg vastagságmérést, amelynek eredményei alapján a jármű korábbi sérüléseire tudunk következtetni, illetve arra, hogy a sérülések érintettek-e szerkezeti elemeket és milyen minőségben történt meg a javítás.

  -Egy rövid menetpróba keretében meggyőződünk a jármű motorjának, kipufogórendszerének, erőátviteli rendszerének, futóművének és fékrendszerének megfelelő működéséről.

  -Ellenőrizzük a műszerek működését, a biztonsági rendszereket, de még az ablaktörlőket is.

  -Megtudhatja, milyen gumiabroncsok vannak a járművön, mindezt teljes részletességgel: márka, méret, kivitel (téli-nyári) profilmélység, gyártási idő, esetleges rendellenes kopásképek.

  -A motortérben ellenőrizzük a folyadékszinteket, az ékszíjakat és a görgőket, megnézzük tapasztalható-e olajfolyás, átnézzük a hűtőket és a ventilátorokat, burkolati elemeket.

  -Korszerű berendezéssel elvégezzük a motordiagnosztikát is. Kiderülnek a tárolt hibák és járműtípustól függően a valós futásteljesítmény, szervizelési adatok. Nagy gondot fordítunk a tényleges értékek vizsgálatára, pl. porlasztócsúcsok, részecskeszűrők stb.

  -És ha mindez nem lenne elég, a járművet a vizsgálat helyszínén megemeljük: átvizsgáljuk az alsó burkolatok és az alváz állapotát, tüzetesen átnézzük a futómű elemeit, kiszűrjük a kopogásokat, kopásokat, lógásokat, ellenőrizzük a tömítések, szilentek állapotát.

  -A fékrendszer elemeit, betéteket, tárcsákat és csöveket is ellenőrizzük. Fontos még a kardántengely és a féltengelyek vizsgálata.

  -A vizsgálatnál csak a szakértőnk van jelen, az eladó és a vevő jelenléte nélkül valóban objektív írásos jelentés készülhet.

  -Eredmény kézbesítése emailben, a rendelést követően az általad adott határidőig (az eladó rendelkezésre állásától függően).

  -Országos kiszállás egységes díjért, km-felár és rejtett költségek nélkül.

  -Valódi szakértő által készített, nem automata által összemásolt online kártörténet kutatás.

  -Körözési adatbázisok ellenőrzése.

  -Gyártói adatok, alap- és extra felszereltség lista.

  -Szerviztörténet és futásteljesítmény kutatás.

  -Fotók, korábbi hirdetések kutatása.

  -Jelen állapot és érték kalkuláció.

  -Talált műszaki hiányosságok javítására nagyságrendi költségbecslés.

  -Kérésre részvétel az alkufolyamatban – így rögtön meg is térülhet a prémium állapotfelmérés költsége!

  -A vizsgálat után 24 órán belül írásos vélemény pontos javítási anyagköltség kalkulációval és irányadó munkadíj becsléssel.

 • Értékbecslés 25.000 HUF értékben

  -Cégünk vállalja személygépkocsik, kis és nagy haszonjárművek, mezőgazdasági valamint földmunkagépek állapotfelmérését, értékbecslését, nagy szakmai gyakorlattal, több évtizedes rutinnal.-Előre egyeztetett időpontban elvégezzük az eszköz szemléjét, állapotfelmérését.

  -A szemlét követően a katalógusok, segédletek eredményét saját piacmegfigyelésünkkel, tapasztalatunkkal kiegészítve, megállapítjuk az eszköz reális piaci értékét.

 • Teljes kozmetika 70.000 HUF értékben

  ELADÁSRA VALÓ FELKÉSZÍTÉS

  Általában kevesen foglalkoznak eladás előtti felkészítéssel, pedig ha jól belegondolunk, mennyivel szebben néz ki egy mikrokarcoktól mentes fényezés, egy foltmentes tető kárpit, egy tiszta bőrülés?

  Csomag tartalma:

  -teljes beltér tisztítása (kárpit, bőrtisztítás és ápolás)
  -motortér tisztítás
  -fényesítő polírozás

 

MOST 205.000 HUF helyett

CSAK 110.000 HUF!

Megrendelem

Silver Angel

 • Nemzetközi előélet lekérés 7000 HUF értékben

  WOOWW Angel Nemzetközi előélet lekérés a hivatalos forrásból!

  -Teljeskörű előélet felderítés Európa egész területén…

  Gyártási adatok, pontos felszereltség, szervíz információk.

  -Esetleges sérülések esetén fényképek az adott sérülésről.

  -Kilométeróra állásának valós értékének kiderítése.

  -Ha nem szeretnél rossz vételt, akkor a WOOWW Angel Nemzetközi előélet lekérés szolgáltatásának segítségével ez megelőzhető.

 • Okmányiroda lekérés 3000 HUF értékben

  Hazai Gépjámű lekérdezés a WOOWW Angel szolgáltatásával!Biztosan tapasztaltad már, hogy az okmányirodákban a gépjármű ügyek intézése egy teljes napos feladat lett.

  Velünk rengeteg időt, energiát és idegeskedést spórolhatsz meg!

  -A Belügyminisztérium (BM) egyesítette a különböző hivatalok gépjármű-nyilvántartási adatait. Januártól rendszám alapján megtudhatjuk az autó fontos adatait, például:

  – A kilométeróra állását különböző időszakokban
  – Eddigi tulajdonosok számát
  – A jármű baleseti előéletét
  – Forgalomban van-e a jármű
  – Van-e érvényes vizsga az autón
  – A motorszám és az alvázszám valódiságát
  – Az eredetiségvizsgálaton készült fényképeket

 • Teljeskörű átvizsgálás, jelenkori állapotgarancia 145 pontból álló 30.000 HUF értékben
  Mit is vizsgálunk?
  -Teljes gyártmány, típus, felszereltség, motor és váltókivitel megnevezés.-Futásteljesítmény minden járműnél feltüntetve, nagy felbontású, jó minőségű fényképpel dokumentálva.-A karosszérián elvégezzük a műszeres festékréteg vastagságmérést, amelynek eredményei alapján a jármű korábbi sérüléseire tudunk következtetni, illetve arra, hogy a sérülések érintettek-e szerkezeti elemeket és milyen minőségben történt meg a javítás.

  -Egy rövid menetpróba keretében meggyőződünk a jármű motorjának, kipufogórendszerének, erőátviteli rendszerének, futóművének és fékrendszerének megfelelő működéséről.

  -Ellenőrizzük a műszerek működését, a biztonsági rendszereket, de még az ablaktörlőket is.

  -Megtudhatja, milyen gumiabroncsok vannak a járművön, mindezt teljes részletességgel: márka, méret, kivitel (téli-nyári) profilmélység, gyártási idő, esetleges rendellenes kopásképek.

  -A motortérben ellenőrizzük a folyadékszinteket, az ékszíjakat és a görgőket, megnézzük tapasztalható-e olajfolyás, átnézzük a hűtőket és a ventilátorokat, burkolati elemeket.

  -Korszerű berendezéssel elvégezzük a motordiagnosztikát is. Kiderülnek a tárolt hibák és járműtípustól függően a valós futásteljesítmény, szervizelési adatok. Nagy gondot fordítunk a tényleges értékek vizsgálatára, pl. porlasztócsúcsok, részecskeszűrők stb.

  -És ha mindez nem lenne elég, a járművet a vizsgálat helyszínén megemeljük: átvizsgáljuk az alsó burkolatok és az alváz állapotát, tüzetesen átnézzük a futómű elemeit, kiszűrjük a kopogásokat, kopásokat, lógásokat, ellenőrizzük a tömítések, szilentek állapotát.

  -A fékrendszer elemeit, betéteket, tárcsákat és csöveket is ellenőrizzük. Fontos még a kardántengely és a féltengelyek vizsgálata.

  -A vizsgálatnál csak a szakértőnk van jelen, az eladó és a vevő jelenléte nélkül valóban objektív írásos jelentés készülhet.

  -Eredmény kézbesítése emailben, a rendelést követően az általad adott határidőig (az eladó rendelkezésre állásától függően).

  -Országos kiszállás egységes díjért, km-felár és rejtett költségek nélkül.

  -Valódi szakértő által készített, nem automata által összemásolt online kártörténet kutatás.

  -Körözési adatbázisok ellenőrzése.

  -Gyártói adatok, alap- és extra felszereltség lista.

  -Szerviztörténet és futásteljesítmény kutatás.

  -Fotók, korábbi hirdetések kutatása.

  -Jelen állapot és érték kalkuláció.

  -Talált műszaki hiányosságok javítására nagyságrendi költségbecslés.

  -Kérésre részvétel az alkufolyamatban – így rögtön meg is térülhet a prémium állapotfelmérés költsége!

  -A vizsgálat után 24 órán belül írásos vélemény pontos javítási anyagköltség kalkulációval és irányadó munkadíj becsléssel.

 • Értékbecslés 25.000 HUF értékben
  -Cégünk vállalja személygépkocsik, kis és nagy haszonjárművek, mezőgazdasági valamint földmunkagépek állapotfelmérését, értékbecslését, nagy szakmai gyakorlattal, több évtizedes rutinnal.-Előre egyeztetett időpontban elvégezzük az eszköz szemléjét, állapotfelmérését.

  -A szemlét követően a katalógusok, segédletek eredményét saját piacmegfigyelésünkkel, tapasztalatunkkal kiegészítve, megállapítjuk az eszköz reális piaci értékét.

 • Teljes kozmetika 70.000 HUF értékben
  ELADÁSRA VALÓ FELKÉSZÍTÉS

  Általában kevesen foglalkoznak eladás előtti felkészítéssel, pedig ha jól belegondolunk, mennyivel szebben néz ki egy mikrokarcoktól mentes fényezés, egy foltmentes tető kárpit, egy tiszta bőrülés?

  Csomag tartalma:

  -teljes beltér tisztítása (kárpit, bőrtisztítás és ápolás)
  -motortér tisztítás
  -fényesítő polírozás

MOST 135.000 HUF helyett

CSAK 75.000 HUF!

Megrendelem

Bronze Angel

 • Nemzetközi előélet lekérés 7000 HUF értékben

  WOOWW Angel Nemzetközi előélet lekérés a hivatalos forrásból!

  -Teljeskörű előélet felderítés Európa egész területén…

  Gyártási adatok, pontos felszereltség, szervíz információk.

  -Esetleges sérülések esetén fényképek az adott sérülésről.

  -Kilométeróra állásának valós értékének kiderítése.

  -Ha nem szeretnél rossz vételt, akkor a WOOWW Angel Nemzetközi előélet lekérés szolgáltatásának segítségével ez megelőzhető.

 • Okmányiroda lekérés 3000 HUF értékben

  Hazai Gépjámű lekérdezés a WOOWW Angel szolgáltatásával!Biztosan tapasztaltad már, hogy az okmányirodákban a gépjármű ügyek intézése egy teljes napos feladat lett.

  Velünk rengeteg időt, energiát és idegeskedést spórolhatsz meg!

  -A Belügyminisztérium (BM) egyesítette a különböző hivatalok gépjármű-nyilvántartási adatait. Januártól rendszám alapján megtudhatjuk az autó fontos adatait, például:

  – A kilométeróra állását különböző időszakokban
  – Eddigi tulajdonosok számát
  – A jármű baleseti előéletét
  – Forgalomban van-e a jármű
  – Van-e érvényes vizsga az autón
  – A motorszám és az alvázszám valódiságát
  – Az eredetiségvizsgálaton készült fényképeket

 • Teljeskörű átvizsgálás, jelenkori állapotgarancia 145 pontból álló 30.000 HUF értékben
  Mit is vizsgálunk?
  -Teljes gyártmány, típus, felszereltség, motor és váltókivitel megnevezés.-Futásteljesítmény minden járműnél feltüntetve, nagy felbontású, jó minőségű fényképpel dokumentálva.

  -A karosszérián elvégezzük a műszeres festékréteg vastagságmérést, amelynek eredményei alapján a jármű korábbi sérüléseire tudunk következtetni, illetve arra, hogy a sérülések érintettek-e szerkezeti elemeket és milyen minőségben történt meg a javítás.

  -Egy rövid menetpróba keretében meggyőződünk a jármű motorjának, kipufogórendszerének, erőátviteli rendszerének, futóművének és fékrendszerének megfelelő működéséről.

  -Ellenőrizzük a műszerek működését, a biztonsági rendszereket, de még az ablaktörlőket is.

  -Megtudhatja, milyen gumiabroncsok vannak a járművön, mindezt teljes részletességgel: márka, méret, kivitel (téli-nyári) profilmélység, gyártási idő, esetleges rendellenes kopásképek.

  -A motortérben ellenőrizzük a folyadékszinteket, az ékszíjakat és a görgőket, megnézzük tapasztalható-e olajfolyás, átnézzük a hűtőket és a ventilátorokat, burkolati elemeket.

  -Korszerű berendezéssel elvégezzük a motordiagnosztikát is. Kiderülnek a tárolt hibák és járműtípustól függően a valós futásteljesítmény, szervizelési adatok. Nagy gondot fordítunk a tényleges értékek vizsgálatára, pl. porlasztócsúcsok, részecskeszűrők stb.

  -És ha mindez nem lenne elég, a járművet a vizsgálat helyszínén megemeljük: átvizsgáljuk az alsó burkolatok és az alváz állapotát, tüzetesen átnézzük a futómű elemeit, kiszűrjük a kopogásokat, kopásokat, lógásokat, ellenőrizzük a tömítések, szilentek állapotát.

  -A fékrendszer elemeit, betéteket, tárcsákat és csöveket is ellenőrizzük. Fontos még a kardántengely és a féltengelyek vizsgálata.

  -A vizsgálatnál csak a szakértőnk van jelen, az eladó és a vevő jelenléte nélkül valóban objektív írásos jelentés készülhet.

  -Eredmény kézbesítése emailben, a rendelést követően az általad adott határidőig (az eladó rendelkezésre állásától függően).

  -Országos kiszállás egységes díjért, km-felár és rejtett költségek nélkül.

  -Valódi szakértő által készített, nem automata által összemásolt online kártörténet kutatás.

  -Körözési adatbázisok ellenőrzése.

  -Gyártói adatok, alap- és extra felszereltség lista.

  -Szerviztörténet és futásteljesítmény kutatás.

  -Fotók, korábbi hirdetések kutatása.

  -Jelen állapot és érték kalkuláció.

  -Talált műszaki hiányosságok javítására nagyságrendi költségbecslés.

  -Kérésre részvétel az alkufolyamatban – így rögtön meg is térülhet a prémium állapotfelmérés költsége!

  -A vizsgálat után 24 órán belül írásos vélemény pontos javítási anyagköltség kalkulációval és irányadó munkadíj becsléssel.

 • Értékbecslés 25.000 HUF értékben
  -Cégünk vállalja személygépkocsik, kis és nagy haszonjárművek, mezőgazdasági valamint földmunkagépek állapotfelmérését, értékbecslését, nagy szakmai gyakorlattal, több évtizedes rutinnal.

  -Előre egyeztetett időpontban elvégezzük az eszköz szemléjét, állapotfelmérését.

  -A szemlét követően a katalógusok, segédletek eredményét saját piacmegfigyelésünkkel, tapasztalatunkkal kiegészítve, megállapítjuk az eszköz reális piaci értékét.

MOST 65.000 HUF helyett

CSAK 40.000 HUF!

Megrendelem