Audi | A6 | Sedan

5.990.000 Ft

ELVIHETŐ:

0 FT

Ajánlatkérés

FELTÖLTÖM AZ AUTÓM
Magánszemélyeknek 0% önerővel
Cégeknek tartós bérlet 10% önerővel
Cégeknek lízing 20% önerővel
KÉSZPÉNZES ÜGYFÉL VAGYOK
Audi | A6 | SedanMegkímélt261810 KM.AudiA6Sedan2967245 LE.DízelÖsszkerék5552014-04sötétkékFekete255/35 R 20255/35 R 20PIU967WAUZZZ4G1EN133687

2x Sline kivitel (S futómű és fekete Félbőr belső), elektromos csomagtérajtó, Bose HiFi, KeyLess Go, Head Up Display, WiFi-s CarPlay, FényCsomag (kilincsek alatt és a belső ajtókárpitokon diszkrét ledfény). Még pont a FaceLift előtti változat (2014.04.). Nem a gyengébb S-tronic gyártású. Én vagyok Magyarországon a 3. tulaja, mindkét előző tulaj nagyon jó barátom (ismert előélet). Végig Porsche M5nél szervizelt, amiket a számlák és szervizkönyv is igazol. Még a honosítás is rajtuk keresztül történt a garancia miatt. 2025-ig AUDI méltányosssági SZAVATOSSÁG van még rá (70% kedvezmény váltó/motor/stb csere esetén). Természetesen nem vártam meg a kötelező 30.000km-es intervallumot, közte volt mindig egy privát olaj és szűrő csere! Mindene tökéletesen működik, nagyon szeretem, sose volt még vele probléma! Kapott egy optimalizált RétiChipet (272Le és 650Nm). Nagyszerviz pont most lett elvégezve 320.000huf, ami számlával is igazolható. Vadonat új Pirelli P Zero nyári gumikkal. Plusz egy 1 szezont futott Dunlop WinterSport Audi szerelésű, szintén gyári 20as felniken. Csak ez a garnitúra 1millió forint! 2db Gyári kulccsal, összes dokumentációval és törzskönyvvel kerül átadásra. Nem árulok zsákbamacskát: Casco kötés előtt volt festékmérés – 2 elem volt már fényezve, plusz nemrég az egész lököst újra fényeztettem a kavicsfelverődések miatt. Tavaly kapott egy teljes Kerámia bevonatot is. Kizárólag prémium üzemanyaggal tankolva! Jár hozzá a téli gumiszőnyeg szett, hátsó futóindex aktiválva. Bejegyzett, levehető vonóhoroggal. Röviden ennyi: ) Köszönöm, hogy elolvastad. Elektromos autó vásárlása miatt eladó csak 🙁

Hitelösszeg (Ft)
Kamat (%)
Havi törlesztő (Ft)
Összes visszafizetendő (Ft)
Futamidő ( 84 hónap )

Az ár tartalmazza:

Az autó teljes vételárat és a 145 pontos átvizsgálást, melyet ajándékba adunk az ügyfeleinknek. Amennyiben ezen az állapotfelmérésen az autó állapota megfelelő és a garancia programunkban előírt egyéb feltételeknek is megfelel a jármű, akkor az 1 éves garanciát is tartalmazza a kiírt hirdetési ár. Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát a piac folyamatos változása miatt fenntartjuk. A THM induló értéke tájékoztató jellegű, meghatározására a fentiekben meghatározott feltételek figyelembevételével került sor, mely feltételek változása esetén a THM %-os mértéke is módosulhat. A THM megadott értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A Referenciakamat mértékéről a Finanszírozó webhelyén, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Finanszírozó Általános Lízing és hitel feltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat. A kalkuláció tájékoztató jellegű, hirdetésünk nem minősül ajánlattételnek. A finanszírozási kondíciók változtatásának jogát fenntartjuk.

Az autó jelenleg Németországi Partnerünknél van!

A folyamatról bővebben itt: https://woowwcars.hu/import/

Kiválasztás és cégünkkel kötött import szerződés megkötése után vállaljuk a teljeskörű import lebonyolítását és a magyarországi üzembehelyezést, melyet a fenti vételár már tartalmaz.

Továbbá a vételár tartalmaz egy 145 pontos átvizsgálást, melyet ajándékba adunk az ügyfeleinknek. Amennyiben ezen az állapotfelmérésen az autó állapota megfelelő és a garancia programunkban előírt egyéb feltételeknek is megfelel a jármű, akkor az 1 éves garanciát is tartalmazza a kiírt hirdetési ár. Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát a piac folyamatos változása miatt fenntartjuk. A THM induló értéke tájékoztató jellegű, meghatározására a fentiekben meghatározott feltételek figyelembevételével került sor, mely feltételek változása esetén a THM %-os mértéke is módosulhat. A THM megadott értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A Referenciakamat mértékéről a Finanszírozó webhelyén, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Finanszírozó Általános Lízing és hitel feltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat. A kalkuláció tájékoztató jellegű, hirdetésünk  nem minősül ajánlattételnek. A finanszírozási kondíciók változtatásának jogát fenntartjuk.

Megtetszett?

Válasszon konstrukciót és kérjen ajánlatot az alábbi gombra kattintva!

Ajánlatkérés

Ha nem találtad meg a tökéletes autót, nézz szét a mobile.de oldalon és ha megtetszik onnan egy jármű, akkor beszerezzük Neked!

FONTOS: ha így választottál ki autót, a linket ne feledd el beilleszteni az ajánlatkérő űrlap megfelelő mezőjébe!

Go to Top